Πάτρα: Ανατριχιαστικό μήνυμα αστυνομικού – «Θέλω να φύγω τώρα για τον Έβρο, θέλω να βρίσκομαι εκεί»

μήνυμα αστυνομικού

Προκαλεί ανατριχίλα μήνυμα αστυνομικού απο την Πάτρα. Ζητάει να μεταφερθεί στα σύνορα του Έβρου. Θέλει να βρεθεί δίπλα στους συναδέλφους του, να προστατεύσει την Πατρίδα του

Όπως ανέφερε μιλώντας στο tempo24 ένας Πατρινός αστυνομικός, με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων 24ωρων στον Έβρο: «Θέλω να φύγω τώρα για τον Έβρο».

Διαβάστε και αυτό: ΈΒΡΟΣ: Μετανάστες πετούν πέτρες σε αστυνομικούς – Απαντούν με χημικά

Μήνυμα αστυνομικού:

Η φωνή του «σπάει» και το λέει ακόμη πιο δυνατά: «Δεν θέλω λεφτά, μου αρκεί ο μισθός μου. Θέλω να βρίσκομαι εκεί, τώρα στις δύσκολες ώρες για την Πατρίδα μου. Μαζί με τους συναδέλφους μου, που δίνουν τη μάχη. Παίρνω λίγα, αλλα ζω με αξιοπρέπεια. Αλλά η μεγαλύτερη αξιοπρέπεια είναι να διαφυλάξουμε τα σύνορα της χώρας».

Διαβάστε επίσης: Άσκηση με πραγματικά πυρά στον Έβρο την Καθαρά Δευτέρα

Την ίδια συγκίνηση νιώθει, συνάδελφός του, από όμορη περιοχή. «Από προχθές Έλληνες αστυνομικοί, δίπλα δίπλα, με Έλληνες στρατιώτες υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας στον Εβρο».

Διαβάστε και αυτό: ΈΒΡΟΣ: Τούρκοι πετούν χημικά στις ελληνικές δυνάμεις – Καθοδηγούνται από drones

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, τα λόγια του δεν σταματούν: «Απέναντι σε μια οργανωμένη προσπάθεια παραβίασης των χερσαίων συνορων της χώρας μας από το τουρκικό κράτος. Δηλαδή απέναντι σε μια εισβολή. Δν βάζουν μπροστά τον στρατό τους, αλλά χρησιμοποιούν όλες τις φυλές του κόσμου που θέλουν να λαθρομεταναστεύσουν στην Ευρώπη», σημειώνει.