Προσπάθησε να βιάσει την οικιακή βοηθό του! Στο νοσοκομείο με τραύματα η 51χρονη αλλοδαπή

Η 51χρονη αλλοδαπή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε χτυπήματα στο αριστερό χέρι και το αριστερό πόδι…

Η γυναίκα από την Ουκρανία που εργάζεται ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του στην Πάτρα για να φροντίζει την ηλικιωμένη μητέρα του, «ξύπνησε» άθελά της αρρωστημένες ορμές στον 61χρονο εργοδότη της που επιχείρησε να την βιάσει και όταν εκείνη αντέδρασε ξέσπασε πάνω της με βίαιο τρόπο!

Η 51χρονη αλλοδαπή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε χτυπήματα στο αριστερό χέρι και το αριστερό πόδι. Όταν οι γιατροί τη ρώτησαν πώς τραυματίστηκε, εκείνη απάντησε ότι αντιστάθηκε στον 61χρονο ο οποίος αποπειράθηκε να τη βιάσει και εκείνος την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες της πολυκατοικίας!

Αμέσως ενημερώθηκε η Ασφάλεια, άνδρες της οποίας πήραν επίσημη καταγγελία από την 51χρονη Ουκρανή και πήγαν στο σπίτι όπου εργαζόταν, όπου βρήκαν τον 61χρονο και του πέρασαν χειροπέδες. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.