Άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει και αυτοτραυματίστηκε

Με δύο μαχαίρια προσπάθησε να αυτοκτονήσει, επιχειρώντας να κόψει το λαιμό του

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, ένας 44χρονος άνδρας, που χθες το πρωί, ενώ βρισκόταν σε παρκάκι απέναντι από την πρώην Βαμβακουργία, στη Ν. Ιωνία, έβγαλε δύο μαχαίρια και αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Ευτυχώς, γι’ αυτόν, τα μαχαίρια δεν έκοψαν πολύ βαθιά τη σάρκα του, με αποτέλεσμα να του γίνει συρραφή των τραυμάτων στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε και η ζωή του να είναι εκτός κινδύνου.

Όλα έγιναν στις 10.30 το πρωί, όταν ο άνδρας που καθόταν σε παγκάκι του μικρού πάρκου, ξαφνικά και ενώ υπήρχε κόσμος στην περιοχή και χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, έβγαλε από την τσέπη του δύο μαχαίρια, που πιθανόν έφερε από το σπίτι του και προσπάθησε να κόψει τον λαιμό του.

Τον 44χρονο, αντιλήφθηκαν έγκαιρα κάτοικοι της περιοχής, που κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου πήγε άμεσα στο σημείο και μετέφερε τον άνδρα στο Νοσοκομείο, όπου έγινε συρραφή των τραυμάτων και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Με προφορική εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας, δόθηκε εντολή στην Αστυνομία να διερευνηθεί αν ο άνδρας χρίζει ψυχιατρικού εγκλεισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι πρέπει να γίνει ακούσια νοσηλεία και στη συνέχεια ο άνδρας μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην ψυχιατρική κλινική. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος, που ζει μόνος και δεν έχει οικογένεια, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κλοπές.