Συνελήφθη 41χρονη στη Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη 41χρονη στη Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντοπίσθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης, κρυμμένες ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση

Επίσης συνελήφθη στην Πέλλα και ένας 39χρονος που είχε αγοράσει μικροποσότητα κάνναβης από την 41χρονη

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας , είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 2 ατόμων για αγοροπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για μία 41χρονη ημεδαπή και έναν 39χρονο ημεδαπό σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα προχθές ( 12 -10-201 6 ) το μεσημέρι, εντοπίστηκε ο 39χρονος σε περιοχή της Πέλλας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, που όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε αγοράσει από την 41χρονη το πρωί της ίδιας μέρας στη Θεσσαλονίκη.

Ακολούθως χθες (13-10-2016) το πρωί εντοπίστηκε η 41χρονη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς και παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι της, καθώς και σε εξωτερικό χώρο με πυκνή βλάστηση που χρησιμοποιούσε, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ποσότητα κοκαΐνης βάρους 19,4 γραμμαρίων,
ποσότητα ηρωίνης βάρους 29,9 γραμμαρίων,
ποσότητα κάνναβης βάρους 56 γραμμαρίων,
μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
το χρηματικό ποσό των 2.330 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και
δύο κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν αρμοδίως.