Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε το Λιμεναρχείου Βόλου

Σύλληψη

Πέντε συλλήψεις απο το Λιμεναρχείου Βόλου για παρεμπόριο, ναρκωτικά και άδειες οδήγησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του volosday.gr, στο πλαίσιο της πάταξης του φαινομένου της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη στην παραλιακή περιοχή «Πλάκες» του Δήμου Βόλου, ένας 24χρονος, να κατέχει μία 1 ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης σε χάρτινη συσκευασία συνολικού μικτού βάρους 4,8 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε και ο φερόμενος δράστης αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.  

Παράλληλα από τις υπηρεσίες του Λιμεναρχείου Βόλου κατελήφθησαν εντός Χερσαίας Ζώνης Λιμένα  ένας 29χρονος να οδηγεί δίκυκλο όχημα χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη από τον νόμο άδεια ικανότητας οδήγησης, και δυο Έλληνες 21 και 19 ετών, να οδηγούν Ι.Χ. αυτοκίνητο όχημα αντίστοιχα, χωρίς  να κατέχουν την απαιτούμενη από το νόμο άδεια ικανότητας οδήγησης, διενεργήθηκε προανάκριση και επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις. 

Για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου διενεργήθηκαν έλεγχοι εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου κατά το χρονικό διάστημα από 16-02-2020 έως και 23-02-2020 συνελήφθησαν δυο 2 αλλοδαποί και κατασχέθηκαν 318 τεμάχια ειδών παραεμπορίου, συμπεριλαμβανομένου και απομιμητικών προϊόντων, και επιβλήθηκαν κυρώσεις ύψους τετρακοσίων 400€ ευρώ.