Δεύτερο περιστατικό βιασμού στον καταυλισμό στη Μόρια

Στη σύλληψη τριών Αλγερινών στον καταυλισμό της Μόριας στη Μυτιλήνη προχώρησε η αστυνομία για τον βιασμό ενός 25χρονου Μαροκινού. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό το τελευταίο διάστημα αφού είχε προηγηθεί ομαδικός βιασμός με θύμα έναν 15χρονο πακιστανικής καταγωγής.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα του βιασμού και της κλοπής.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας, όπως αναφέρει το lesvosnews.gr, χθες τα ξημερώματα, σε χώρο του Κέντρου Ταυτοποίησης Υπηκοότητας Αλλοδαπών, στη Μόρια της Λέσβου, τα τρία άτομα, από κοινού, με τη χρήση σωματικής βίας, εξανάγκασαν έναν 25χρονο από το Μαρόκο, σε συνουσία μαζί τους, ενώ προηγουμένως του είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε το χρηματικό ποσό στην κατοχή του 19χρονου, το οποίο και κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.