Καλλιεργούσαν και διακινούσαν κάνναβη στα Τρίκαλα – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας δύο άτομα, ηλικίας 53 και 37 ετών, τα οποία κατηγορούνται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, τα δύο άτομα μετέβησαν με δίκυκλο μοτοποδήλατο σε δασώδη – θαμνώδη περιοχή, όπου συνελήφθησαν να καλλιεργούν φυτεία, αποτελούμενη από δεκαεπτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,7 μέτρα. Από τον χώρο της φυτείας κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα δενδρύλλια, μία σκηνή που χρησιμοποιούνταν ως ξηραντήριο κάνναβης, ένας υπνόσακος, καθώς και διάφορα καλλιεργητικά μέσα (δύο πλαστικά δοχεία, κλαδευτήρι σπάγκος).

Επιπλέον, από την κατοχή των δραστών, αλλά και κατά τις νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, κατασχέθηκαν 723 γραμμάρια ημιαποξηραμένης κάνναβης, 47,2 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το τμήμα ασφάλειας Τρικάλων.