Σύλληψη ενόπλου έξω από τις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ στο Φάληρο

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι έξω από τις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ στο Φάληρο όταν εντοπίστηκε ένας άνδρας να κινείται ύποπτα σε κοντινή απόσταση έξω από αυτές.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι υπάλληλοι της ιδιωτικής ασφάλειας περίπου στις 12:20 το μεσημέρι εντόπισαν έξω από τις εγκαταστάσεις έναν άνδρα να κινείται ύποπτα.

Αμέσως ειδοποίησαν την ΕΛΑΣ και μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασαν μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον εντόπισαν σε κοντινή απόσταση.

Σε σωματική έρευνα που έκαναν βρήκαν πάνω έναν σουγιά. Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο αυτοκίνητό του που ήταν παρκαρισμένο κοντά στις εγκαταστάσεις και εκεί βρήκαν μια κυνηγετική καραμπίνα η οποία ήταν οπλισμένη και υπήρχαν έξι ακόμα φυσίγγια.

Στη συνέχεια τον συνέλαβαν, τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα και εκεί προέκυψε πως πρόκειται για έναν 56χρονο ομογενή από το Ουζμπεκιστάν, ο οποίος είναι δημότης Λαμίας και κάτοικος Περιστερίου Αττικής! Επιπλέον διαπιστώθηκε πως η άδεια για την καραμπίνα είχε λήξη από το 2010!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο 56χρονος απειλούσε συγκεκριμένο στέλεχος του σταθμού ενώ ισχυριζόταν διαρκώς πως είναι ο… «θεός» και έρχεται «από άλλη διάσταση»