Νέα έργα ασφαλτοστρώσεων στον Πειραιά – Πού θα γίνουν

Νέες ασφαλτοστρώσεις ξεκίνησε σήμερα (13/2) ο Δήμος Πειραιά σε δρόμους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας,  με στόχο τη βελτίωση του οδικού δικτύου  της πόλης, ενώ στα έργα παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Συγκεκριμένα οι ασφαλτοστρώσεις στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα θα πραγματοποιηθούν στις οδούς Λουκά Ράλλη, Βούλγαρη, Δεληγιώργη, Ζέας, Αρκαδίου, Θεάτρου, Νεωρείων, Μουσών, Μινύων, Λόντου, Σκευοθήκης, Θρασυβούλου, Σηραγγείου και Καρατζά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά, την τελευταία πενταετία έχουν ολοκληρωθεί ασφαλτοστρώσεις σε 120 δρόμους και στις 5 Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως: «Στόχος μας είναι να παρέμβουμε σε όσους περισσότερους δρόμους μπορούμε, έτσι ώστε να αλλάξουμε προς το καλύτερο το οδικό δίκτυο στην πόλη». Ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως τα έργα σε κάθε Δημοτική Κοινότητα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών και εξέφρασε τη χαρά του για την υλοποίηση των έργων καθώς όπως τόνισε «το κέντρο της πόλης μας έχει επιβαρυνθεί τα τελευταία χρόνια κυρίως από τα έργα του τραμ. Πιστεύω πως με την έλευση του μετρό και του τραμ και με την αξιοποίηση του Πύργου Πειραιά, η Β΄ Δημοτική Κοινότητα θα αποκτήσει μια νέα προοπτική και δυναμική. Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας, δίνοντας έμφαση στα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους στις γειτονιές της πόλης μας», τόνισε ο κ. Μώραλης.

Πηγή