Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές αυτοκινήτων

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές αυτοκινήτων τα οποία πωλούσε εξ’ ολοκλήρου ή τμηματικά αφού προηγουμένως παραποιούσε τα στοιχεία τους.,,

Κατασχέθηκαν οκτώ (8) οχήματα καθώς και πλήθος εξαρτημάτων και τμημάτων κλεμμένων αυτοκινήτων

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές αυτοκινήτων με σκοπό την πώλησή τους εξ’ ολοκλήρου ή τμηματικά, αφού προηγουμένως παραποιούσαν τα στοιχεία τους.

Πρωινές ώρες της 21-9-2016, προσήχθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), από αποθήκη-μάντρα οχημάτων που βρίσκεται στη θέση Σιντριβάνι Ασπροπύργου, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 33 και 53 ετών, όπου και συνελήφθησαν. Επιπλέον, αναζητούνται άγνωστοι συνεργοί τους.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, των διακεκριμένων κλοπών και της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 53χρονου στην περιοχή Σιντριβάνι του Ασπροπύργου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κλεμμένα οχήματα, δύο (2) οχήματα με παραποιημένα στοιχεία καθώς και πλήθος εξαρτημάτων και ανταλλακτικών.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, οι δράστες μαζί με τους συνεργούς τους, διέπρατταν κλοπές οχημάτων των οποίων τα στοιχεία παραποιούσαν, με σκοπό την διάθεση τους σε άτομα του περιβάλλοντός τους για περαιτέρω πώληση, εξ’ ολοκλήρου ή τμηματικά ως ανταλλακτικά.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί οκτώ (8) κλοπές οχημάτων ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-1 %cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-2 %cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-3 %cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-4 %cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-6