Πάτρα: Καρέ-καρέ η ανατίναξη ΑΤΜ τράπεζας και η αφαίρεση των χρημάτων

Εντυπωσιακό είναι το βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το LawandOrder στο οποίο καταγράφεται καρέ-καρέ η ανατίναξη ΑΤΜ τράπεζας στην Πάτρα, στις 24 Ιανουαρίου 2020.

Στο βίντεο φαίνονται δύο άτομα να παραβιάζουν το ΑΤΜ με διαρρηκτικό εργαλείο, διοχετεύοντας στο εσωτερικό του εκρηκτική ύλη. Στη συνέχεια ο ένας τοποθετεί τον ηλεκτρονικό πυροδότη και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σημειώνεται η έκρηξη που διαλύει το ΑΤΜ.

Με γρήγορες κινήσεις τα δύο άτομα αδειάζουν σε σακ-βουαγιάζ τα χρήματα που έχουν πέσει έξω από το ΑΤΜ, ενώ, όπως φαίνεται, προσπαθούν να ξεσφηνώσουν από το εσωτερικό του μηχανήματος και άλλες κασετίνες με λεφτά.

Την όλη διαδικασία παρακολουθεί και παρεμβαίνει και τρίτο άτομο που, μάλιστα, κρατά στα χέρια του πολυβόλο, που φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, το οποίο πιθανόν να είναι καλάσνικοφ.

Και οι τρεις φοράνε κουκούλα, ενώ ειδοποιούνται από τέταρτο συνεργό τους-τσιλιαδόρο, ο οποίος μάλλον «ακούει» τον ασύρματο της αστυνομίας, ότι έρχονται αστυνομικές δυνάμεις και με γρήγορες κινήσεις οι δράστες εγκαταλείπουν το σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: lawandorder.gr