Κρήτη: Οικογένεια κρατούσε με τη βία 25χρονη και την εξέδιδε καθημερινά

Η υπόθεση της 25χρονης μητέρας, την οποία φέρεται να παρακρατούσαν με τη βία σε σπίτι στο Ηράκλειο της Κρήτης και την υποχρέωναν να εκδίδεται μέρα – νύχτα, εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Ως εμπλεκόμενοι -και μάλιστα προφυλακισμένοι- φέρονται ένας 35χρονος Βούλγαρος συμπατριώτης της, η μητέρα και η αδερφή του. Επίσης, εμπλέκεται ένα ακόμα συγγενικό τους πρόσωπο.

Για την απελευθέρωση της 25χρονης μητέρας κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου μετά από σήμα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η 25χρονη και ο 35χρονος είχαν γνωριστεί μέσω Facebook. Η κοπέλα, η οποία ζούσε σε δύσκολες συνθήκες (είχε φθάσει στο σημείο ακόμα και να επαιτεί) πίστεψε όσα της έλεγε ο νεαρός, ο οποίος της έταξε ακόμα και γάμο, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα του cretalive.gr.

Στην κατάθεσή της υποστήριζε ότι την υποχρέωναν να συνευρίσκεται ερωτικά με πολλούς άνδρες και όταν αντιδρούσε, την χτυπούσαν οικογενειακώς.

Ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν την εξανάγκασε να εκδίδεται και ότι το έκανε με τη δική της θέληση, ενώ η μητέρα και η αδερφή του αρνούνται κάθε εμπλοκή.

Πηγή