Πυροβολισμοί με νεκρό στον Διόνυσο

άδειες οπλοφορίας

Ένας 55χρονος έπεσε νεκρός πριν από λίγο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι δολοφόνησε ένας 77χρονος σήμερα το πρωί, τον προϊστάμενο υπηρεσίας ύδρευσης του δήμου Διονύσου, μέσα στο γραφείο του. Ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και δεν είχε παιδιά.

Ο δράστης μπήκε μέσα στο γραφείο, όπου βρισκόταν το θύμα μαζί με έναν άλλο άνδρα, ζήτησε από τον δεύτερο να βγει έξω και κατόπιν πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 55χρονο.

Μαρτυρίες αναφέρουν, το θύμα ήταν ήσυχος άνθρωπος, ο οποίος δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Σοκαρισμένοι όλοι οι υπάλληλοι, μιλούν για ένα άνθρωπο «χρυσό» που βοηθούσε τους πάντες κι «έφυγε» άδικα.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, στο σπίτι του δράστη υπήρχε διαρροή νερού, γεγονός για το οποίο κατηγορούσε το θύμα, γι’ αυτό και τον σκότωσε εν ώρα υπηρεσίας.

«Είχαμε πάει πολλές φορές στο σπίτι του και δεν είχε καμία διαρροή. Τα τελευταία δύο χρόνια ερχόταν συχνά στην υπηρεσία και εκανε παράπονα γιατί πίστευε ότι εξ αιτίας του αγωγού δημιουργούσε πρόβλημα. Εμείς πήγαμε τουλάχιστον 3 φορές στο σπίτι του και με ειδικό μηχάνημα και δεν βρήκαμε τίποτα! Τον έπιανε συχνά τον αδικοχαμένο υπάλληλο και του έκανε παράπονα».

Αμέσως μετά φέρεται να μπήκε στο αυτοκίνητο του και να έφυγε. Λίγο αργότερα συνελήφθη στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος.

«Η εμμονή οδήγησε στο έγκλημα»

Ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης μίλησε στους δημοσιογράφους για το έγκλημα.

«Ήταν άριστος στα καθήκοντά του», ανέφερε για το θύμα ενώ τόνισε ότι η υπηρεσία είχε ασχοληθεί με το ζήτημα για το οποίο διαμαρτυρόταν ο δράστης.