ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. – Βραχιολάκια στον διοικητή – “Σερίφη” των Νοτίων Προαστίων – Kυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες

Σοκ έχει προκαλέσει στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη του διοικητή της Τουριστικής Αστυνομίας Γλυφάδας, από άνδρες της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο «Σερίφης», έτσι τον αποκαλούσαν όσοι τον γνώριζαν καλά στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, κυκλοφορούσε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, του οποίου τον κινητήρα είχε μετατρέψει  από 50κ.εκ. σε 125 κ.εκ. ενώ ο ίδιος δενκατείχε δίπλωμα.

Η κίνηση αυτή, καθώς και πολλές άλλες έκνομες ενέργειες του συγκεκριμένου αστυνομικού, είχαν προβληματίσει έντονα τα στελέχη των Εσωτερικών Υποθέσεων που γνώριζαν από καιρό τη δράση και το έργο του παραβατικού διοικητή!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Αστυνόμος Β ‘εκτός από το μηχανάκι που οδηγούσε με πλαστή πινακίδα, κατέχει και αυτοκίνητο μάρκας VITARA, του οποίου οι πινακίδες είναι καλυμένες με σκούρο μαύρο πλαστικό για να μην γίνονται ορατές.

Κλείνοντας αξίζει να αναφέρουμε, πως στη συγκεριμένη υπηρεσία που ήταν επικεφαλής ο συλληφθείς, πρόσφατα παίχτηκε ένα περίεργο σενάριο με την απόσπαση γυναίκας υπαστυνόμου Α ‘, η οποία ενώ αρχικά είχε μετατεθεί στο επιτελείο της Διεύθυνσης Ν / Α Αττικής, στη συνέχεια αποσπάσθηκε, με τις ευλογίες του διεθυντή … στην Τουριστική Αστυνομία, όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές, η ίδια έχει αρραβωνιαστεί τον αδελφό του διοικητή.

Οι έκνομες ενέργειες αστυνομικών το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και προσωπικά τον αρχηγό κ. Τσουβάλα, ο οποίος σε θέματα διαφθοράς και παραβατικότητας είναι αμείλικτος.

Ο συλληφθείς αστυνομικός αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλαστογραφία, για τη μετατροπή του κινητήρα αλλά και παραβάσεις του ΚΟΚ.