Νεκρός εντοπίστηκε 82χρονος που αγνοούταν εδώ και εννέα ημέρες στη Ρόδο

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα και περί ώραν 18.00 σε ρέμα στην περιοχή Λιβάδια των Καλυθιών και σε απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου από χωματόδρομο κοντά στον Ιππικό Ομιλο και στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη, που ενωρίτερα είχε βρεθεί το αυτοκίνητο του, ο 82χρονος Σάββας Τσακίρης του Αναστασίου, που αγνοείτο από το μεσημέρι της 10ης Σεπτεμβρίου 2016.

Το αυτοκίνητο βρήκε συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι μέλος του συλλόγου εφέδρων καταδρομών Ρόδου και ενημέρωσε αρμοδίως την αστυνομία. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο για έρευνες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, αστυνομικοί του Τμήματος Σήμανσης, που συνέλεξαν αποτυπώματα κι άλλα στοιχεία, στελέχη της Θηροφυλακής και της Διευθυνσης Δασών αλλά και κυνηγοί, που γνωρίζουν την περιοχή.

Κυνηγός εντόπισε το άψυχο σώμα του 82χρονου, σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Το σώμα του βρέθηκε σε ύπτια θέση ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει ενδείξεις αυτοκτονίας ή εγκληματικής ενέργειας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 82χρονου αγνοούμενου επικεντρώθηκαν στο προηγούμενο διάστημα μεταξύ Ψίνθου και Αφάντου σε στίγμα που έδωσε μετά από Εισαγγελική παραγγελία, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone.

Θυμίζουμε ότι είχε στηθεί εξάλλου μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών από τα Αστυνομικά Τμήματα Αρχαγγέλου και Ιαλυσού, τον Αστυνομικό Σταθμό Αφάντου, την ΟΠΚΕ, πυροσβεστών της ΠΥΡ, υπαλλήλων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και εθελοντών της Ομάδας Διάσωσης, CBer, λέσχης 4×4 κ.α. για τον εντοπισμό του 82χρονου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο 82χρονος, που δεν φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και για λόγο που δεν είναι προφανής στους οικείους του, αναχώρησε από την οικία του με ένα αυτοκίνητο τύπου Nissan, χρώματος μπλε, με αριθμό κυκλοφορίας ΡΟΤ 2240 και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους ούτε έχει δώσει σημεία ζωής.

Εγινε άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του συνομιλιών, ενώ από έλεγχο της εταιρείας Vodafone το τελευταίο στίγμα του τηλεφώνου του εντοπίστηκε την Τρίτη στην Ψίνθο.

Το κινητό του τηλέφωνο σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν βρέθηκε στο αυτοκίνητο.