Βέροια: Άγνωστοι επιχείρησαν να αρπάξουν 15χρονο

20/01/2020 13:50

Τρεις νεαροί πλησίασαν τον ανήλικο, ο οποίος τρόμαξε και άρχισε να τρέχει – O πατέρας του παιδιού ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε τα στοιχεία του υπόπτου αυτοκινήτου, το οποίο όμως δεν εντοπίστηκε.

Με ιδιαίτερη προσοχή διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την καταγγελία ενός 15χρονου μαθητή και του πατέρα του για μια περίεργη απόπειρα αρπαγής του ανήλικου στη Βέροια από τρεις νεαρούς που επέβαιναν σε αυτοκίνητο με πινακίδες Θεσσαλονίκης και φιμέ τζάμια.

Σύμφωνα με τον 15χρονο, γύρω στις 10.30΄ το βράδυ του Σαββάτου άφησε έναν συνομήλικο φίλο του με τον οποίο είχαν πάει βόλτα και επέστρεφε στο σπίτι του περνώντας από ένα πάρκο στην περιοχή Παπάκια, όταν σταμάτησε μπροστά του ένα μικρό λευκό Ι.Χ. από το οποίο βγήκαν τρεις νεαροί και ο ένας κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος του.

Το παιδί τρόμαξε και άρχισε να τρέχει, ενώ ο άγνωστος τον ακολούθησε τρέχοντας και αυτός αλλά σταμάτησε καθώς ο ανήλικος έφτασε σε σημείο με κόσμο. Ο 15χρονος κάλεσε τους γονείς του και τον παρέλαβε ο πατέρας του με το αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια, αναζήτησαν το ύποπτο αυτοκίνητο και το είδαν σταθμευμένο απέναντι από το παρκινγκ των λεωφορείων με αναμμένη την μηχανή. Όταν το πλεύρισαν, όμως, επιτάχυνε απότομα και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο πατέρας του παιδιού ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε τα στοιχεία του υπόπτου αυτοκινήτου, το οποίο όμως δεν εντοπίστηκε.

Πηγή

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης