Από Σλοβενία και Μαυροβουνιο οι νεκροί της μαφιόζικης εκτέλεσης – Παρασκήνιο πίσω από την εκτέλεση

Πριν λίγες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τρεις αλλοδαπούς από την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία στα Νότια προάστια με όπλα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την υπόθεση ανέλαβε το Εκβιαστών αλλά και το Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου της Αστυνομίας.

Πριν λίγη ώρα, οι δυο εκτελεστές ήθελαν νεκρούς τους δυο που έτρωγαν με τις συζύγους και τα παιδιά τους στα βλάχικα της Βάρης και πιο συγκεκριμένα στην ταβέρνα “Βοσκοπούλα”. Τα θύματα ήταν είχαν καταγωγή από την π.Γ.Δ.Μ.

Ήταν τέτοιο το μένος που το ένα θύμα έφερε τραύματα σε όλο το μήκος του κεφαλιού του. Και όλα αυτά, μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών τους αλλά και δεκάδων θαμώνων της ταβέρνας.

Το χρονικό της μαφιόζικης εκτέλεσης

Μαφιόζικη εκτέλεση μπροστά στις οικογένειες των θυμάτων. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών δείχνουν τα πρώτα στοιχεία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Κυριακής ένοπλοι άντρες μπήκαν στην ταβέρνα «Βοσκοπούλα» επί της Λ. Βάρης.

Από τους πυροβολισμούς σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι και τραυματίστηκε στο πόδι μία γυναίκα από εξοστρακισμό σφαίρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες ήταν τέσσερις και, φορώντας κουκούλες εισέβαλαν μέσα στην ταβέρνα και πυροβόλησαν κατά συγκεκριμένου τραπεζιού στο οποίο καθόταν παρέα δέκα ατόμων.

Οι δράστες μετά τους πυροβολισμούς τράπηκαν άμεσα σε φυγή ενώ ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης.

Εισαγόμενοι δολοφόνοι για την εκτέλεση συμβολαίων

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών με “εισαγόμενους” εκτελεστές. Το πρωτοφανές περιστατικό για τα ελληνικά δεδομένα, δείχνει πως η εκτέλεση μπροστά σε συζύγους και παιδιά και ανάμεσα σε τόσο κόσμο ήθελε πάση θυσία νεκρά τα δυο θύματα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τρεις ομοεθνείς των θυμάτων βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες στα Νότια προάστια με βαρύ οπλισμό. Το περιστατικό συνέβη τέσσερα 24ωρα πριν το περιστατικό πυροβολισμών του πρώην Σέρβου ποδοσφαιριστή Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη Γλυφάδα.

Τα Σερβικά μέσα ανέφεραν αρκετές πτυχές για τη συγκεκριμένη επίθεση, ενώ κατηγόρησαν πρώην συμπαίκτη του επίσης Σέρβικης καταγωγής.

Στο μικροσκόπιο του εγκληματολογικού της ΕΛ.ΑΣ. οι τρεις υποθέσεις

Αστυνομικές πηγές, κάνουν λόγο για συνδέσεις μεταξύ των τριών περιστατικών, ενώ στο μικροσκόπιο του εγκληματολογικού έχει μπει η δράση των εισαγόμενων “μαφιόζων” που έχουν κάνει έντονη την παρουσία τους τον τελευταίο καιρό στα Νότια προάστια.

Αναμφίβολα, τις επόμενες ημέρες θα έχουμε σημαντικά στοιχεία από τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη ήδη από την ΕΛ.ΑΣ.