Δολοφονία Τοπαλούδη: Η κίνηση του πατέρα της Ελένης που συγκλονίζει (vid)

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν το να αντικρίσεις τα άτομα αυτά που έκαναν αυτά που έκαναν στην Ελένη μας»

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας άρχισε η δίκη των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη.

Μεταξύ των εντάσεων αλλά και των καταθέσεων των γονιών της Ελένης, οι οποίες «ράγισαν καρδιές», μια κίνηση του πατέρα της, συγκλόνισε τους παρευρισκόμενους.

Ο Ιωάννης Τοπαλουδης, σε ένα διάλειμμα της δίκης πλησίασε τους γονείς των κατηγορουμένων για τον βιασμό και τη δολοφονία της κόρης του.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος μιλώντας στο Open, «πρώτος πήγα στους γονείς των κατηγορούμενων και τους έδωσα το χέρι μου. Τους είπα μακάρι να ζωντάνευε το παιδί μας και να μην ήμασταν σε αυτή την κατάσταση».

Ο συντετριμμένος πατέρας αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε τον τελευταίο χρόνο. «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν το να αντικρίσεις τα άτομα αυτά που έκαναν αυτά που έκαναν στην Ελένη μας» και συνέχισε: «Συκοφαντίες και ψέματα ότι είχε δώσει τη συναίνεσή της για συμμετοχή σε ερωτική πράξη. Αφού υπήρξε συναίνεση, γιατί τη δολοφόνησαν, με αυτόν τον τρόπο, τη βασάνισαν με μαχαιριές στον λαιμό και την πέταξαν στη θάλασσα;».

Υπενθυμίζεται ότι αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες βρίσκονται ένας 21χρονος Ροδίτης και ένας 20χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι αμέσως μετά την κύρια ανάκριση για την υπόθεση είχαν κριθεί προφυλακιστέοι.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 28 Ιανουαρίου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε ο Ιωάννης Τοπαλούδης:

Πηγή