Φρίκη στην Κέρκυρα: 9χρονη κατήγγειλε τον παππού της για σεξουαλική παρενόχληση

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός εννιάχρονου κοριτσιού το οποίο καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο της τον παππού. Δυο φορές το κορίτσι έχει καταθέσει στο Αστυνομικό Τμήμα ότι ο παππούς της ασελγούσε εις βάρος της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το κορίτσι, όπως ισχυρίζεται, δεν θυμάται πόσες φορές έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παππού της, αλλά τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα πριν καταθέσει ήταν συχνότατα και αυτό συνέβαινε είτε στο σπίτι που διέμενε με την μητέρα της, είτε στο σπίτι του παππού της.

Όπως αναφέρει το corfutvnews.gr, το κορίτσι στην μαρτυρία της ισχυρίζεται ότι ο παππούς της δεν την χτυπούσε, αλλά μία μόνο φορά της έκλεισε το στόμα γιατί είχε φοβηθεί. Αν και θεωρούσε ότι δεν ήταν μια φυσιολογική πράξη παρά ταύτα δε αντέδρασε γιατί φοβόταν.

Στη δεύτερη μαρτυρία της μάλιστα, το εννιάχρονο κορίτσι ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να τον σταματήσει αλλά της κρατούσε τα χέρια και δεν σταματούσε όσο και αν τον παρακάλαγε, ενώ της έλεγε ότι αυτό θα ήταν το μυστικό τους.

Τους ισχυρισμούς του κοριτσιού επιβεβαιώνει με μαρτυρία της κάποια χρόνια μετά η θεία του κοριτσιού, η οποία υποστηρίζει ότι ο αδελφός του εννιάχρονου κοριτσιού κάποια ημέρα της εκμυστηρεύθηκε ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε στην αδελφή του. Τότε η μικρή, που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παππού της, αποκάλυψε τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια.

Αμέσως μετά ενημέρωσε την μητέρα του εννιάχρονου κοριτσιού και μετέβησαν μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου και έκαναν την καταγγελία εις βάρος του παππού. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ενημερώθηκε από την μητέρα του κοριτσιού ότι ο παππούς έκανε μήνυση σε βάρος της κόρης του για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Μάλιστα αργότερα ο παππούς ισχυρίστηκε ότι η κόρη του, του είχε ζητήσει χρήματα για να αποσύρει την εις βάρος του μήνυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να απολογηθεί στον Ανακριτή Κέρκυρας ο παππούς για σεξουαλική παρενόχληση της εγγονής του.