Φονικό στο Χαϊδάρι: Ποιος σκότωσε τον 66χρονο; Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Ληστεία μετά φόνου ή αντιπαράθεση για ασήμαντη προσωπική διαφορά, είναι τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής για τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας 66χρονου ρακοσυλλέκτη στο Χαϊδάρι.

Ήδη έχουν σχηματίσει έναν κύκλο υπόπτων με τους οποίους συναντιόταν καθημερινά το θύμα και ευελπιστούν ότι θα έχουν σύντομα αποτελέσματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σκάι. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου όταν ένοικος της πολυκατοικίας στην οδό Δαβάκη στο Χαϊδάρι, εντόπισε νεκρό τον άτυχο άνδρα μέσα στην υπόγεια αποθήκη του κτιρίου, όπου διέμενε. Το θύμα ήταν δεμένο πισθάγκωνα στα χέρια με ένα σκοινί και τα πόδια του με μία ζώνη, ενώ έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο, τα οποία δεν αποκλείεται να ευθύνονται για τον θάνατό του κάτι που θα διαπιστωθεί από την νεκροτομή. Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε χρονικά τον θάνατό του τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν τον εντοπισμό του, πιθανότατα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί συνεχίζουν την αυτοψία στον χώρο της δολοφονίας, αναζητώντας στοιχεία, αποτυπώματα ή γενετικό υλικό αν και στο εσωτερικό της μικρής αποθήκης το θύμα είχε συσσωρεύσει σκουπίδια, εφημερίδες και διάφορα μεταλλικά εξαρτήματα. Στην κατοχή του θύματος, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κανένα προσωπικό του αντικείμενο, ταυτότητα ή χρήματα, δείγμα ότι πιθανότατα τα απέσπασε ο δράστης ή οι δράστες.


Πηγή