Φρικτό τροχαίο στην Κηφισιά: Ξαδέλφια 22 και 21 ετών τα δύο θύματα – Σοκάρουν οι εικόνες

Τραγωδία στην Κηφισιά σημειώθηκε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (4/1), στην οδό Γεωργίου Λύρα 19, στην περιοχή της Κηφισιάς – Τα δύο παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα, 20 και 21 ετών, σύμφωνα με το Open ήταν ξαδέλφια

Δύο ξαδέλφια, 22 και 21 ετών έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι νέοι άνθρωποι τραυματίσθηκαν, ένας εκ των οποίων σοβαρά, μετά από τροχαίο δυστύχημα στην οδό Γεωργίου Λύρα στην Κηφισιά

Σύμφωνα με τους άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα στα οποία επέβαιναν συνολικά 8 άτομα, 4 στο κάθε ένα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα οχήματα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Από το ένα όχημα βγήκαν τραυματισμένα τέσσερα παιδιά, και από το άλλο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα δύο παιδιά 22 και 21 ετών (ξαδέλφια) έχασαν τη ζωή τους, ένα ακόμη τραυματίστηκε βαρύτατα ενώ το τέταρτο άτομο, οδηγός του οχήματος ελαφρύτερα.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΚΑΤ ενώ προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα κάνει το Α’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.