Λαμία: Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα πάνω στο περιπολικό – Η ευχάριστη παρένθεση της βάρδιας

Άλλαξαν το χρόνο εν ώρα εργασίας ωστόσο βρήκαν την ευκαιρία να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, έξω από κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας…

Μέσω ασυρμάτου, όσοι δεν ήταν απασχολημένοι κλήθηκαν στο μέγαρο της αστυνομίας, όπου με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας τους περίμενε μία βασιλόπιτα.

Έκοψαν την πίτα, πάνω σε περιπολικό και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος. Αμέσως μετά αποχώρησαν για να συνεχίσουν την βάρδιά τους.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Φθιώτιδας Νίκος Τριανταφύλλης, σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Για ακόμη μια χρόνια η Ένωση δίπλα στους συναδέλφους μας που αυτές τις μέρες βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες του εκτελώντας τα καθήκοντα τους!

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, ευτυχία , οικογενειακή γαλήνη και η έλευση του νέου έτους να φέρει σε όλους όλα αυτά που πραγματικά επιθυμούν!! Παρόντες ο βοηθός ΓΕΠΑΔΣΕ Ταξίαρχος κ. Μιχάλης Τσατσης , ο Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας κ. Δημήτρης Φούρλας, ο βοηθός Διευθυντή της ΔΑ Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Νικοπολίδης καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας κ. Γεώργιος Μπράνης…»

Πηγή: tvstar.gr