Αυτά ήταν τα “δώρα” που έφερε το 2019 στο .

Το 2019 ήταν μία χρονιά ξεχωριστή για το newsit.gr. Μια χρονιά που μας έφερε πολλά “δώρα” και συγκίνηση…

Ένα από τα πολύτιμα δώρα που μας έφερε το 2019 ήταν η δική σας εμπιστοσύνη, που οδήγησε το newsit.gr σε νέες επιτυχίες. Η προτίμηση σας στο site μας για την καθημερινή ενημέρωση σας, αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για να γινόμαστε καλύτεροι και γι’ αυτό σας οφείλουμε ένα τεράστιο “ευχαριστώ”.
Τα άλλα δώρα που μας έφερε αυτή η χρονιά ήταν πιο… προσωπικά. Το 2019 η οικογένεια του newsit.gr μεγάλωσε, με δύο αγοράκια και ένα κοριτσάκι που διανύουν τους πρώτους μήνες της ζωής τους. Κατά τα άλλα, το ετήσιο… μενού περιλάμβανε πολλή δουλειά, πολύ φαΐ και πολύ γέλιο!

Ιδού! Πρωτοχρονιά του 2019 και για πρώτη φορά στήθηκε μπουφέ (και) γλυκών! Κάποιοι πρότειναν να αναρτηθούν και οι φωτογραφίες από το… μετά, αλλά αποφασίσαμε να μην εκτεθούμε (πολύ)2 Ιανουαρίου 2019 και η κόρη της Αθηνάς Σκορδιαλού, η Χριστιάννα, μας επισκέφθηκε! Την υποδεχθήκαμε όλο χαρά, αλλά -όπως αποδείχθηκε- δεν ήρθε για το newsit.gr, αλλά για το zappit.gr και τον Γιώργο Σκρομπόλα!3 Ιανουαρίου 2019: Η διευθύντρια του newsit.gr, Κατερίνα Σερέτη, σε birthday mood! (Μην φοβάσαι Κατερίνα, δεν αποκαλύπτουμε την ηλικία σου!)27 Μαρτίου 2019: Η Καρολίνα Μισέλ έγινε μανούλα! Στις 10.45 π.μ. έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και… ένα λεπτό αργότερα, ακολούθησε η αδερφή του!Πάσχα με ιταλικό μενού, προς απογοήτευση των Χρήστου Μαυραγάνη, Τάκη Μαρίνη και Φίλιππου Αντωνίου που ήλπιζαν ότι θα τηρηθούν οι παραδόσεις με μπόλικο κρέας!Πρωτομαγιά… και η Αθηνά Σκορδιαλού συνεχίζει να τρώει… από το Πάσχα!26 Μαΐου 2019: Βράδυ Ευρωεκλογών και σε κάποιους… έπεσε το ζάχαρο, λόγω κούρασης (λέμε τώρα). Το μεγαλύτερο “πρόβλημα” δείχνει να αντιμετωπίζει ο Διονύσης Χατζημιχάλης7 Ιουλίου 2019: Βουλευτικές εκλογές με την καθιερωμένη selfie, γιατί -παρά την κούραση- δεν χάνουμε ποτέ την καλή μας διάθεση1 Σεπτεμβρίου 2019: Η Κατερίνα Σερέτη μόλις επέστρεψε από τις καλοκαιρινές διακοπές και… η εικόνα τα λέει όλα!6 Δεκεμβρίου 2019: Με γεννητούρια άρχισε η χρονιά και με γεννητούρια τελειώνει! Η Αθηνά Σκορδιαλού γέννησε το δεύτερο παιδάκι της, τον Κώστα, που -για την ώρα- την ξενυχτάει πολύ και… της μοιάζει πολύ (πρόκειται για αντικειμενικό σχόλιο και δεν το λέμε γιατί την αγαπάμε!)

Σας ευχόμαστε ολόψυχα μία καλή χρονιά με υγεία, ελπίδα και πολλές όμορφες στιγμές!
Ευτυχισμένο το 2020!

 

Πηγή: www.newsit.gr