Μήνυσε τη μητέρα της για αρπαγή των παιδιών της

Μια μήνυση που υπέβαλε κόρη κατά της μητέρας της, πρόκειται να απασχολήσει το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου το επόμενο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για μήνυση που υπέβαλε εναντίον της ηλικιωμένης μητέρας της, την οποία και κατηγορεί για αρπαγή των τέκνων της.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr η κόρη μήνυσε την 80χρονη μητέρα της, καθώς θεωρεί πως της παρακράτησε τα δύο ανήλικα παιδιά. Τα δύο παιδιά της, 11 και 13 χρόνων, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν εκφραστεί κατά της επιστροφής τους στη μητέρα τους και θέλουν να παραμείνουν στη γιαγιά τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 80χρονη γιαγιά, που διαμένει σε παραθαλάσσιο προάστιο του Βόλου, έχει υπό την προστασία της τα παιδιά εδώ και τρία χρόνια τουλάχιστον, καθώς η κόρη της είχε χωρίσει με τον πρώτο της άνδρα και πατέρα των παιδιών και ξαναπαντρεύτηκε. Στον δεύτερο γάμο φέρεται πως ήταν κατηγορηματικά αντίθετη η γιαγιά, η οποία και ανέλαβε προσωρινά την προστασία των παιδιών, μέχρι να ενηλικιωθούν. Ωστόσο η μητέρα επέστρεψε και ζήτησε τα παιδιά. Καθώς η γιαγιά αρνήθηκε να της τα δώσει, η κόρη προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης εναντίον της. Η ηλικιωμένη γυναίκα συνελήφθη από την Αστυνομία, αλλά αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα, αφού ορίστηκε ρητή δικάσιμος.

Σύμφωνα με την πλευρά της γιαγιάς, δεν έδιδε τα ανήλικα στη μητέρα τους, διότι είχε ξαναπαντρευτεί και ανησυχούσε για την ανατροφή τους.