Δερβενοχώρια: Βρέθηκε ζωντανός ο 27χρονος αγνοούμενος. Αίσιο τέλος στο θρίλερ μέσα στα χιόνια

άδειες οπλοφορίας

Ευχάριστα τα νέα από τα Δερβενοχώρια. Ο 27χρονος αγνοούμενος βρέθηκε σώος από τους διασώστες που είχαν σπεύσει στο σημείο

Ζωντανός και καλά στην υγεία του ο 27χρονος, που παρέμενε αγνοούμενος, από χθες το απόγευμα στα Δερβενοχώρια. Λίγο μετά τις 12.00 οι διασώστες που είχαν σπεύσει στην περιοχή τον εντόπισαν και διαπίστωσαν πως δεν είχε τραυματιστεί.

Οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Μονής Κλειστών στα Δερβενοχώρια. Ο 27χρονος που τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική, είπε ότι είχε εγκλωβιστεί με το αυτοκίνητό του λόγω της χιονόπτωσης και ζήτησε βοήθεια. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του, ενώ λίγες ώρες αργότερα το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε.

Στο σημείο που ήταν δύσβατο, επιχείρησαν να ανέβουν ειδικά οχήματα, καθώς ο δρόμος παρέμενε κλειστός. Τελικά, στο σημείο κατάφεραν να φτάσουν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι αρχικά εντόπισαν το αυτοκίνητο, όχι όμως και τον 27χρονο.

Στο σημείο μεταφέρθηκαν κι άλλοι άνδρες της Πυροσβεστικής με ελικόπτερο, προκειμένου να συνεχίσουν τις έρευνες. Τελικά λίγο μετά τις 12.00, ο 27χρονος εντοπίστηκε σώος και αβλαβής.