Ξεκίνησαν να εκδίδονται τα 98.000 διπλώματα οδήγησης που είχαν φρακάρει

31/12/2019 13:10

Τέλος στην πολύμηνη ταλαιπωρία των πολιτών, οι οποίοι επί 1,5 χρόνο αδυνατούσαν να παραλάβουν τις άδειες οδήγησης τους, μπήκε με την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης 98.012 διπλωμάτων, κατόπιν παρέμβασης του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Ο κ. Πατούλης επισκεπτόμενος τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής συνεχάρη τους εργαζόμενους για την εντατική και υπερωριακή (και τα Σαββατοκύριακα, εδώ και 3 μήνες) εργασία τους και επέβλεψε τη διαδικασία, παραδίδοντας και ο ίδιος διπλώματα οδήγησης σε πολίτες.

Από την πλευρά του, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών Ηλίας Δόλγυρας ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για την αποφασιστικότητα που επέδειξε, «βάζοντας τέλος σε ένα χάος» και εξήρε το φιλότιμο των εργαζομένων.

Παράλληλα υπογράμμισε πως με παρέμβαση της αρμόδιας Διεύθυνσης της Περιφέρειας, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το υπουργείο Μεταφορών, το προσωρινό δίπλωμα σε λίγες μέρες θα αποτελεί νόμο του κράτους με αποτέλεσμα να δοθεί οριστικό τέλος στη μεγάλη ταλαιπωρία των πολιτών.

Πηγή: www.newsit.gr

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης