Θεσσαλονίκη: Ανατίναξαν δύο ΑΤΜ σε μεγάλο σούπερ μάρκετ. Άφησαν πίσω αυτές τις εικόνες

31/12/2019 09:05

Στο σούπερ μάρκετ υπήρχε φύλακας αλλά οι δράστες δεν έκαναν πίσω. Κατάφεραν να μπουν μέσα και να ανατινάξουν δύο ΑΤΜ…

Έκρηξη σε δύο ΑΤΜ προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, απ’ όπου αφαίρεσαν κασετίνες με χρήματα.

Οι δίδυμες εκρήξεις σημειώθηκαν στις 04.30 σε ΑΤΜ που βρίσκονταν στην πρόσοψη αλυσίδας σούπερ μάρκετ, στην περιοχή του ΙΚΕΑ.

Από τις εκρήξεις δεν προκλήθηκε φωτιά, παρά μόνο φθορές στα μηχανήματα και στο μεγάλο σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου του σούπερ μάρκετ, πέρασαν στο εσωτερικό του καταστήματος και στη συνέχεια ανατίναξαν τα δύο ΑΤΜ.

Πήραν δύο κασετίνες με χρήματα, επιβιβάστηκαν σε δύο αυτοκίνητα και αποχώρησαν. Ο φύλακας των καταστημάτων, που βρίσκονται στο σημείο, ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία, όμως οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν πριν την άφιξη των περιπολικών.

Δεν έχει γίνει γνωστό το χρηματικό ποσό που αφαίρεσαν οι δράστες, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν πριν φτάσουν στο σημείο περιπολικά της αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ, thestival.gr

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης