Μεγάλη επιχείρηση για ναρκωτικά στα Χανιά

Μια πληροφορία που έφτασε στις αστυνομικές αρχές, οδήγησε σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση, μια σύλληψη έπειτα από καταδίωξη και στον εντοπισμό δεκάδων δενδρυλλίων.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ασφάλειας Χανίων και του τμήματος Διώξης Ναρκωτικών, ξεκίνησε το απόγευμα στα Χανιά, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη 60χρονου Σφακιανού για χασίς και με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν μεγάλη ποσότητα δενδυλλίων κάνναβης.

Μια πληροφορία που έφτασε το απόγευμα στις αστυνομικές αρχές, για την καλλιέργεια χασίς σε δημοτικό διαμέρισμα του Πλατανιά, σήμανε συναγερμό στην ΕΛΑΣ και άμεσα οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση.

Η πολύωρη επιχείρηση ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα ενώ μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr μια σύλληψη αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας ενώ έχουν εντοπιστεί πάνω από 200 δενδρύλλια κάνναβης σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Πλατανιά.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η σύλληψη του αλλοδαπού έγινε έπειτα από καταδίωξη καθώς ο δράστης που εντοπίστηκε σε χασισοφυτεία προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης.

Αυτήν την ώρα γίνεται η καταμέτρηση των δενδρυλλίων και των υπόλοιπων ευρημάτων των αρχών ενώ αργότερα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ.