60χρονος είχε τη δική του φυτεία κάνναβης στο σπίτι του

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Σφακίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, 60χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα τις πρωινές ώρες από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία και σε περιβάλλοντες χώρους του 60χρονου, σε περιοχή του Δήμου Σφακίων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, έξι (6) δενδρύλλια κάνναβης ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1,60 μέτρων, έξι (6) εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης ευρισκόμενα στο στάδιο της αποξήρανσης ύψους έως 1.20 μέτρων και δύο κυνηγετικά όπλα τα οποία στερούνται απαιτούμενης άδειας από την αρμόδια Αρχή.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.