Ηράκλειο: Αποκαλύψεις στη δίκη του πατέρα που κατηγορείται ότι ασελγούσε στα παιδιά του

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (24.12.2019) πήρε ο 38χρονος ενώπιον του Εισαγγελέα στο Ηράκλειο. Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του ότι ασέλγησε στα παιδιά του, ένα αγόρι 12 και ένα κορίτσι 7 ετών αντίστοιχα.

Ο 38χρονος από το Ηράκλειο οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη. Ωστόσο, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις της η συνήγορος του 38χρονου, Θεονύμφη Μπέρκη υπογράμμισε ότι ο εντολέας της “αρνείται κατηγορηματικά και καθ’ οιονδήποτε τρόπο” τις καταγγελίες.

Υποστήριξε επίσης ότι τα παιδιά “είναι το παν” για τον πατέρα τους και μάλιστα, όπως είπε, παρά το γεγονός ότι είναι σε διάσταση με την μητέρα και δεν υπάρχει κάποια απόφαση για διατροφή, ο ίδιος προσπαθεί να καλύπτει όσο το δυνατόν καλύτερα τα έξοδα και τις ανάγκες των παιδιών.

Όπως ανέφερε η κ. Μπέρκη, ο 38χρονος χαρακτηρίζει την καταγγελία της μητέρας “εκδικητική” και επιμένει πως δεν ισχύει.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία αναφέρεται σε ασελγείς πράξεις που φέρεται να τελέστηκαν το περασμένου καλοκαίρι. Τα παιδιά έχουν δώσει αναλυτικές καταθέσεις σε ειδικό παιδοψυχολόγο, με τις ίδιες πληροφορίες να κάνουν λόγο για σοκαριστικές μαρτυρίες.

Στο μεταξύ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που παραγγέλθηκε.

πηγή: cretalive.gr

Πηγή: www.newsit.gr