Μαρούσι: Σοκαριστικές εικόνες από την επίθεση αντιεξουσιαστών κατά αστυνομικών μέσα στον κόσμο.

Νέα πλάνα από την κατάμεστη περιοχή του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής (22.12.2019) μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Αντιεξουσιαστές συνεπλάκησαν με την αστυνομία μέσα στον κόσμο που έκανε αμέριμνος τη βόλτα του στη χριστουγεννιάτικη αγορά. Χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα κατέκλυσαν τον χώρο. Σπασμένες βιτρίνες, πολίτες έτρεχαν να γλιτώσουν.

Νέες φωτογραφίες και βίντεο αποκαλύπτουν την κλίμακα των στιγμών πανικού που έζησαν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (22.12.2019) στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι.

Η επιχείρηση… επανακατάληψης της έπαυλης Κουβέλου, νωρίτερα, στην περιοχή, από αντιεξουσιαστές δεν στέφθηκε από επιτυχία και στη συνέχεια η ίδια ομάδα με κράνη και ρόπαλα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Το τόπος γέμισε καπνούς και δακρυγόνα, σπασμένες βιτρίνες, ενώ πολίτες έτρεχαν να γλιτώσουν, ακούγοντας να σκάνε χειροβομβίδες κρότου – λάμψης.

Μέρα – μεσημέρι και μάλιστα Κυριακή και μάλιστα… με ανοιχτά καταστήματα! Οι συμπλοκές αντιεξουσιαστών με αστυνομικούς στο Μαρούσι προκαλούν σοκ, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο για αποπνικτική ατμόσφαιρα και γονείς με παιδιά που βρίσκονταν στους εμπορικούς δρόμους να τρέχουν έντρομοι να προφυλαχθούν!

Στην οδό Ερμού στο Μαρούσι, οι αντιεξουσιαστές που αποχωρούσαν από την συγκέντρωση που είχαν κάνει έξω από την έπαυλη Κουβέλου, έγραψαν συνθήματα και προκάλεσαν υλικές ζημιές σε ένα υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και δύο άλλα καταστήματα.Δείτε τις εικόνες από το Μαρούσι

Στο δεξί κομμάτι της εικόνας, υπήρχε μέχρι νωρίς το μεσημέρι… μια γυάλινη πόρτα στο κατάστημα, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πηγή: www.newsit.gr