Κτηματολόγιο: Παράταση προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων

Παράταση προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων για το Κτηματολόγιο σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Νήσων και Δυτικής Αττικής.

Παράταση έως και την 31η Ιανουαρίου 2020 δίνεται με απόφαση του υφυπ. ΠΕΝ, Δ. Οικονόμου, στην υποβολή των δηλώσεων (του άρθρου 2 του ν. 2308/1995) για το Εθνικό Κτηματολόγιο, για τους κατοίκους της ημεδαπής και της αλλοδαπής, σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Νήσων και Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων Αττικής, περιλαμβάνονται οι περιοχές που ανήκουν στους καλλικρατικούς δήμους: Κυθήρων (προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ: Αντικυθήρων, Αρωνιάδικων, Καραβά, Καρβουνάδων, Κοντολιάνικων, Κυθήρων, Λιβαδίου, Λογοθετιάνικων, Μητάτων, Μυλοποτάμου, Μυρτιδίων, Ποταμού, Φρατσίων, Φριγκιλιάνικων), Μεθάνων (προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ: Κουνουπίτσης, Κυψέλης Μεθάνων, Λουτροπόλεως Μεθάνων, Μεγαλοχωρίου), Τροιζήνος (προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ: ‘Ανω Φαναρίου, Γαλατά, Δρυόπης, Καρατζά, Τακτικουπόλεως, Τροιζήνος), Πόρου, Σπετσών, Ύδρας, Αγκιστρίου.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, η απόφαση αφορά τις περιοχές που ανήκουν στους καλλικρατικούς δήμους: Μάνδρας-Ειδυλλίας (προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ: Βιλλίων, Ερυθρών).

Πηγή: www.newsit.gr