Ενταχθείτε δωρεάν στο δίκτυο συνεργατών της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και επωφεληθείτε από την προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών σας.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μια εκπτωτική κάρτα που απευθύνεται σε νέους 13-30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις και προνόμια στην Ελλάδα και σε περισσότερες από 35 χώρες στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα συντονίζεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό European Youth Card Association και έχει την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στην Ελλάδα υλοποιείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων χρησιμοποιείται ήδη από 6 εκατομμύρια νέους σε όλη την Ευρώπη, στους οποίους προσφέρεται ένας κατάλογος που περιλαμβάνει πάνω από 100.000 προσφορές.

Σήμερα, πάνω από 150 ελληνικές επιχειρήσεις είναι ενταγμένες στο Δίκτυο Συνεργατών της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

 Γιατί να εντάξω την επιχείρησή μου στο δίκτυο συνεργατών της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων;

Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν ΔΩΡΕΑΝ στο δίκτυο συνεργατών του προγράμματος, ακολουθώντας μια εξαιρετικά απλή online διαδικασία.

Με την εγγραφή τους αναλαμβάνουν να παρέχουν εκπτώσεις στις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους, για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (στην Ελλάδα και στην Ευρώπη), οι οποίοι ανέρχονται σε σχεδόν 17.000 στη χώρα μας και πάνω από 6 εκατομμύρια σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Μια επιχείρηση, με την ένταξή της στο δίκτυο, δίνει ένα ουσιαστικό κίνητρο στο νεανικό κοινό να επιλέξει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, τονώνοντας την αναγνωρισιμότητα και την ανταγωνιστικότητά της, ενώ παράλληλα η επιχείρηση διαφημίζεται μέσα από την προβολή της σε όλα τα μέσα επικοινωνίας του προγράμματος.

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης που όπως προαναφέρθηκε είναι υπεύθυνο για την υλοποίηση του προγράμματος, αξιοποιεί στο μέγιστο όλα τα δίκτυα και τα κανάλια επικοινωνίας, με στόχο τη μέγιστη δυνατή προβολή των συνεργατών του δικτύου, καθώς και την ανάδειξη της κοινωνικής προσφοράς τους για τους νέους της Ελλάδας και της Ευρώπης. Πώς να εντάξω την επιχείρησή μου στο δίκτυο συνεργατών της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων;

Κάνετε την αίτηση ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://europeanyouthcard.gr/: επιλέγετε το πεδίο ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ, συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία και επισυνάπτετε τα κατάλληλα έγγραφα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος στην Ελλάδα: https://europeanyouthcard.gr/ αλλά και την ευρωπαϊκή ιστοσελίδα όπου παρουσιάζονται οι παροχές της Κάρτας σε όλη την Ευρώπη: https://www.eyca.org/

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: «Ζήσε περισσότερα… Ξόδεψε λιγότερα!»

Πηγή: www.newsit.gr