Κολασμένη κίνηση παντού. Χωρίς Μετρό έως τις 10:00 η Αθήνα

Η αιφνιδιαστική απόφαση των εργαζομένων στο Μετρό να κάνουν στάση εργασίας από τις 05:00 έως τις 10:00 έφερε κολασμένη κίνηση στους δρόμους.

Πολλοί από τους χιλιάδες πολίτες που χρησιμοποιούν καθημερινά το Μετρό για τις μετακινήσεις τους αναγκάστηκαν, λόγω της στάσης εργασίας, να επιλέξουν άλλους τρόπους μεταφοράς. Κάποιοι πήραν τα αυτοκίνητά τους και η κίνηση, που έτσι κι αλλιώς είναι καθημερινό φαινόμενο, δεν άργησε να γίνει λίγο… χειρότερη απ’ ό,τι κάθε μέρα.

Click4more: Αιφνιδιαστική στάση και… ταλαιπωρία – Χωρίς Μετρό έως τις 10:00 η Αθήνα

Από νωρίς το πρωί είναι μποτιλιαρισμένοι σχεδόν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι.

Πολύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται στη λεωφόρο Κηφισού, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση έως τον Ταύρο, η κάθοδος της Μεσογείων από το Σταυρό, η κάθοδος της Κηφισίας από το Μαρούσι έως τους Αμπελόκηπους, η Ηλιουπόλεως, η Αλεξάνδρας, η Κατεχάκη, από το ύψος της Αττικής Οδού, η άνοδος της Συγγρού.Δείτε το χάρτη με την κίνηση στο… κόκκινο περίπου στις 08:25

Κίνηση υπάρχει και στην Αττική Οδό, όπου παρατηρούνται καθυστερήσεις 15-20 λεπτών, από τη λεωφόρο Δημοκρατίας έως την Ηρακλείου στο ρεύμα προς αεροδρόμιο και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Κύμης έως την Αθηνών – Λαμίας.

Νωρίτερα, στην Αττική Οδό είχαν παρατηρηθεί καθυστερήσεις και στην έξοδο 8 προς Λαμία, λόγω συμβάντος στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας.

Πηγή: www.newsit.gr