Έπιασαν τον ληστή της Rolex. Είχε πάρει ρολόγια αξίας 440.000 από το μαγαζί στη Βουκουρεστίου

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο ληστής της Rolex, ένας Μολδαβός που πριν από έναν χρόνο είχε κλέψει 38 ρολόγια, αξίας 439.600 ευρώ, από το μαγαζί της γνωστής εταιρίας στη Βουκουρεστίου.

Ήταν 17 Δεκεμβρίου όταν ο ληστής κατάφερε σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας, να μπει στο μαγαζί της Rolex, να κλέψει 38 πανάκριβα ρολόγια και να εξαφανιστεί σαν κύριος!

Ο ληστής συνελήφθη μετά από έρευνες της ασφάλειας στην Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του στο Αιγάλεω βρέθηκαν ρολόγια που δεν είχε προλάβει να πουλήσει στη “μαύρη αγορά”. Η σύλληψή του έγινε σε συνεργασία με διεθνείς αρχές.

Την ημέρα της ληστείας μάλιστα είχε «αφήσει» τις κάμερες ασφαλείας να καταγράψουν το πρόσωπό του. Δεν τον ένοιαζε, βέβαια γιατί φορούσε μάσκα σιλικόνης!

Είχε φτάσει, σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες, στο μαγαζί της Rolex καλοντυμένος, είχε χτυπήσει το κουδούνι και πιστεύοντας πως πρόκειται για πελάτη, οι υπάλληλοι του άνοιξαν. Μόλις μπήκε, έβγαλε όπλο, απείλησε και ακινητοποίησε τους υπαλλήλους. Πήρε επιλεκτικά, συγκεκριμένα κομμάτια ρολογιών και έφυγε πεζός. Φέρεται να είχε απομακρυνθεί από το σημείο με ταξί.

Πηγή: www.newsit.gr