Άρτα: Απειλητικό σημείωμα με λοστό σε γιατρίνα του νοσοκομείου επειδή φροντίζει τα αδέσποτα σκυλιά

Οι εικόνες προκαλούν αίσθηση και βάζουν σε σκέψεις. Η γιατρός του νοσοκομείου, πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της και είδε αυτές τις εικόνες…

Πρόκειται για ένα απίστευτο αλλά δυστυχώς αληθινό συμβάν που έλαβε χώρα αυτές τις μέρες στην Άρτα. Μια γυναίκα, γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, φιλόζωη, η οποία φροντίζει και περιθάλπει τα αδέσποτα ζώα εκεί, πηγαίνοντας να πάρει το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ του νοσοκομείου, βρήκε στο παρμπρίζ απειλητικό σημείωμα, το οποίο συνοδευόταν από έναν σιδηρολοστό τοποθετημένο κατά μήκος του, όπως βλέπετε στην πιο κάτω φωτογραφία.

Το σημείωμα έγραφε “Αυτό για τα βρωμόσκυλά σου (σας).

Τα… βρωμόσκυλα, σύμφωνα με αυτόν που άφησε το σημείωμα, είναι τα σκυλιά που κάποιοι εγκατέλειψαν και ζουν στο ανοιχτό πάρκινγκ του νοσοκομείου. Έχουν μάλιστα γίνει φύλακες του χώρου, ο οποίος είναι εντελώς αφύλακτος. Η γιατρός φροντίζει τα ζώα αυτά με στειρώσεις αλλά και με την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Πριν τα σκυλιά αυτά εγκλιματιστούν και αρχίσουν να προστατεύουν το χώρο- κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας- υπήρχε κίνδυνος να εισέλθει οποιοσδήποτε και να προκαλέσει φθορές σε αυτοκίνητα αλλά και στο εσωτερικό του κτιρίου, ανενόχλητος, όπως άλλωστε είχε γίνει παρελθοντικά από ομάδες ατόμων.

 

Πηγή: petpet.news