Αίσιο τέλος για την εξαφάνιση του 37χρονου πατέρα από το Βόλο – Πού εντοπίστηκε

13/12/2019 19:42

Εντοπίστηκε ο 37χρονος άνδρας από το Βόλο που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Δευτέρας (09/12).

Σύμφωνα με το magnesianews, ο άνδρας εντοπίστηκε σήμερα, Παρασκευή (13/12), στην περιοχή του Σέσκλου από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, που συνεργαζόταν όλες τις μέρες με την Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας εντοπίστηκε στην περιοχή όπου εξέπεμπε σήμα το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο φαίνονταν να τίθεται σε λειτουργία για μερικά λεπτά της ώρας τις τελευταίες μέρες.

Ο 37χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία του.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 37χρονος πατέρας δύο παιδιών, ενός κοριτσιού 4 ετών και ενός μωρού σχεδόν ενός έτους, χρησιμοποίησε -για να μεταβεί στην εργασία του- το αμάξι των γονιών του μάρκας Fiat Punto μπλε χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΒΟΧ 4377 καθώς το αυτοκίνητο της δικής του οικογένειας είχε ένα πρόβλημα και το κράτησε η σύζυγός του για να το δει μηχανικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον του 37χρονου, η τελευταία επικοινωνία με την σύζυγό του, ήταν στις 12.40 το μεσημέρι λίγο πριν σχολάσει. Έκτοτε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία και το τηλέφωνό του είναι απενεργοποιημένο.

Πηγή

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης