Εθνική: Τεράστια νταλίκα «σφήνωσε» στον κόμβο του Μπράλου. video

Εικόνες που… σπάνια βλέπει κανείς καταγράφηκαν στην Εθνική οδό, όταν μια πολύ μεγάλη νταλίκα προσπάθησε να πάρει μια στροφή ακριβείας και… δεν πέτυχε.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 4:30 το απόγευμα της Παρασκευής, 13.12.2019, στην Εθνική οδό και συγκεκριμένα στον κόμβο του Μπράλου. Ως αποτέλεσμα, έκλεισε ο παράδρομος της Ανθήλης για περίπου μία ώρα.

Ένα, επίσης όχι συνηθισμένο, φορτίο ήταν η αιτία για να κλείσει ο δρόμος. Τράκτορας που μετέφερε τσιμεντένια γέφυρα μήκους 40 μέτρων (!) και βάρους 100 τόνων (!), ερχόμενο από Λάρισα και με προορισμό τα έργα του Ε65 στην περιοχή της Φθιώτιδας «σφήνωσε» στην κυριολεξία στις προστατευτικές μπάρες στο σημείο που ανέστρεφε για να πάρει τον παράδρομο για τα έργα.

Το τεράστιο φορτίο «έσπρωξε» στην κατηφόρα όσο δε θα έπρεπε το κυρίως όχημα που επιχειρούσε στροφή ακριβείας, με αποτέλεσμα να κολλήσει στις μπάρες.

Click4more: Άγριο φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας! Πατέρας και γιος έπεσαν νεκροί από σφαίρες

Άμεσα για τον απεγκλωβισμό του επενέβησαν συνεργεία της Νέας Οδού, ξηλώνοντας μπάρες και τραβώντας με γερανούς λίγο – λίγο το φορτίο, ώστε να μπορέσει και πάλι να έλκεται από τον τράκτορα.

Σημειώνουμε ότι η κυκλοφορία προς Αθήνα δε σταμάτησε καθόλου να διεξάγεται κανονικά επί του παραδρόμου. Στις 5:18′ μμ δόθηκε και πάλι σε κυκλοφορία και ο παράδρομος προς Λαμία.Δείτε τις απίστευτες εικόνες στην Εθνική

Πηγή: lamiareport.gr.