Σχολείο: Προκαλεί ο «νταής» πατέρας που επιτέθηκε σε 11χρονο (ΒΙΝΤΕΟ)

Και τι δεν είπε ο πατέρας που επιτέθηκε εναντίον ενός παιδιού 11 ετών και μάλιστα μέσα σε σχολείο στους Αμπελόκηπους. «Κακώς έγινε αλλά ήταν η στιγμή» τονίζει και υποστηρίζει πως ο 11χρονος από τις Φιλιππίνες εδώ και δύο χρόνια χτυπάει την κόρη του! «Δεν πήγα με σκοπό να το χτυπήσω. Όταν του έκανα παρατήρηση, η απάντηση ήταν “γ*** τη μάνα σου”. Τρώει μια σφαλιάρα, φεύγει…» λέει προσπαθώντας (;) να δικαιολογήσει (;) το γιατί επιτέθηκε σε ένα παιδί. «Ζητώ συγγνώμη και τελείωσε εδώ όλη δουλειά» καταλήγει… σχεδόν απαιτώντας να μην υπάρξει συνέχεια.

Οργή. Αυτό είναι το αίσθημα που προκαλούν τα όσα λέει ο πατέρας που κατηγορείται ότι χειροδίκησε εναντίον ενός 11χρονου συμμαθητή της κόρης του στο σχολείο στους Αμπελόκηπους επειδή τη χτύπησε.

Ο άνδρας μίλησε στο Star και υποστηρίζει πως «επί δύο χρόνια το 10χρονο αυτό παιδάκι, χτυπάει την κόρη μου συνέχεια».

«Η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο κλαμένη, έκανα το παιδί να το συνεφέρω τρεις ώρες. Είναι χτυπημένο στην πλάτη, πισώπλατα» είπε ο πατέρας του κοριτσιού και πρόσθεσε ότι σε επικοινωνία του με τη διευθύντρια από το σχολείο γιατί είχε προηγηθεί κι άλλο επεισόδιο, του είπε ότι δεν μπορεί να διώξει τον 11χρονο ή να του δώσει αποβολή διότι το παιδί είναι άγριο.“Δεν πήγα για να το χτυπήσω αλλά με έβρισε”

Ο πατέρας της μαθήτριας υποστηρίζει ακόμη: «Δεν πήγα με σκοπό να χτυπήσω το παιδί. Όταν του έκανα παρατήρηση, η απάντηση ήταν “γ*** τη μάνα σου” και επιτέθηκε αυτό. Τρώει μια σφαλιάρα, φεύγει…»!

Μάλιστα, κληθείς να σχολιάσει τα όσα έχει καταθέσει ο 11χρονος μαθητής, ότι δηλαδή ο άνδρας το χτυπούσε για πέντε ολόκληρα λεπτά, εκείνος απαντά ειρωνικά για το περιστατικό στο δημοτικό σχολείο: “Ναι, για πέντε ολόκληρες ώρες! Έχω μάρτυρα, εδώ είναι και το παιδί μου δίπλα…“.

Και συνεχίζει: «Κακώς έγινε, αλλά ήταν η στιγμή. Δεν ήταν προμελετημένο ή προσχεδιασμένο. Ήταν εν βρασμώ ψυχής».

Ακόμη, υποστήριξε ότι δεν είναι ρατσιστής. «Όχι βέβαια. Γιατί και το παιδί μου κάνει παρέα με διάφορες εθνότητες και θρησκείες κι έχουν εξαιρετικές σχέσεις». Πάντως, δεν είναι λίγες οι μαρτυρίες γονιών από το σχολείο, που λένε… ακριβώς το αντίθετο: Ότι δηλαδή πολύ συχνά ο άνδρας εξέφραζε έντονα ρατσιστικές απόψεις…

Ο πατέρας που χειροδίκησε εναντίον του μικρού μαθητή δήλωσε ότι ήδη έχει μετανιώσει για την πράξη του.

«Τους ζητώ συγνώμη και τελείωσε εδώ όλη δουλειά. Και άμα θέλουν τα παιδιά να είναι φίλοι και να κοπεί αυτή η διαφορά που έχουν εδώ και δυο χρόνια να κοπεί εδώ» κατέληξε σχεδόν… “απαιτώντας” να μην δοθεί συνέχεια στην υπόθεση.Δείτε όλα όσα είπε Δείτε όσα είπε και ο 11χρονος που δέχθηκε την επίθεση στο σχολείο, μιλώντας στο Open

Πηγή: Star.