Αυτός είναι ο καθηγητής κιθάρας που ασελγούσε σε 9χρονο μαθητή

Μετά από εντολή εισαγγελέα δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες ενός 61χρονου καθηγητή μουσικής που ασελγούσε σε 9χρονο μαθητή.

Πρόκειται για τον Εμανουήλ Μυταρά του Νικολάου και της Κυριακής που γεννήθηκε στις 30.1.1958 στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι καθηγητής κιθάρας. Εχει συλληφθεί από τις 15.11.2019 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και της κατάχρησης ανηλίκου.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση έχει διάρκεια μέχρι 10.6.2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων παθόντων (ανηλίκων) καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Παρακαλούνται οι πολίτες στο πλαίσιο αυτό να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Το χρονικό της υπόθεσης

Τον τελευταίο καιρό οι γονείς 9χρονου είχαν παρατηρήσει αλλαγές στην συμπεριφορά του παιδιού τους. Μετά από πολλές ερωτήσεις ο 9χρονος αποκάλυψε ότι ο δάσκαλος, ο οποίος του έκανε μαθήματα μουσικής για πάνω από 1 μήνα, του φερόταν απρεπώς.

Το παιδί ισχυρίστηκε πως ο 61χρονος όταν βρέθηκε μόνος μαζί του, κατάφερε και το έγδυσε, το έκανε μπάνιο και μετά άρχισε να το φιλά σε ακατάλληλα σημεία του σώματός του.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη ο πατέρας του 9χρονου πήγε στο σπίτι του δασκάλου, ο οποίος ήταν γνωστός του από την γειτονιά, και του επιτέθηκε. Συγκεκριμένα όταν ο 61χρονος δάσκαλος άνοιξε την πόρτα ο πατέρας του παιδιού μπήκε μέσα , άρπαξε την κιθάρα που βρήκε και την έσπασε πάνω στο σώμα και το κεφάλι του δασκάλου, καταφέροντάς του πολλά χτυπήματα. Ο πατέρας στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

 

Πηγή: www.newsit.gr