Ο Δημήτρης Κοντομηνάς νοσηλεύεται στο «Υγεία»

10/12/2019 16:42

Στο νοσοκομείο «Υγεία» νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο 81χρονος επιχειρηματίας βρίσκεται υπό 24ωρη στενή ιατρική παρακολούθηση, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται η κόρη του και η σύζυγός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα προβλήματα υγείας του Δημήτρη Κοντομηνά ξεκίνησαν μετά την επιστροφή του από την Αμερική.

Αρχικά παρέμεινε σε κατοίκον νοσηλεία στο Κτήμα της Βαρυμπόμπης υπό 24ωρη παρακολούθηση από αποκλειστική νοσοκόμα, ενώ υπήρχε γιατρός σε επιφυλακή όλη την ημέρα.

Ωστόσο, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, καθώς διαπιστώθηκε επιδείνωση της υγείας του.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως το ιατρικό τιμ που έπεσε πάνω από τον Δημήτρη Κοντομηνά κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ανακάμψει ο επιβαρυμένος οργανισμός του 81χρονου, καθώς εκτός από τα οργανικά προβλήματα φέρεται να παρουσιάζει και μια νοητική εξασθένηση.

Τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι καλύτερα, τρώει, περπατάει, ενώ τον επισκέπτονται αγαπημένα του πρόσωπα.

Παρ’ όλα αυτά, οι γιατροί είναι συγκρατημένοι στις εκτιμήσεις τους. Τονίζουν πως η κατάσταση της υγείας του κ. Κοντομηνά παραμένει δύσκολη και ότι χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση.


Πηγή

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης