Χαλκίδα: Διχάζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο που τοποθετήθηκε στην παραλία. «Ό,τι χειρότερο έχω δει»

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι εικόνες με χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε στην παραλία της Χαλκίδας. Οι εξηγήσεις των αρμοδίων…

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι εικόνες με το μισό-αναμμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που έστησε ο ΔΟΑΠΠΕΧ στη παραλία της Χαλκίδας.

Οι εικόνες τραβήχτηκαν από κάτοικο της Χαλκίδας, η οποία τις δημοσίευσε στη σελίδα της στο facebook σχολιάζοντας τα εξής:

«Νομίζω δεν έχω δει χειρότερο στολισμό, ούτε στην πόλη μας, ούτε αλλού. Η προχειρότητα, η τσαπατσουλιά και η ακαλαισθησία σε όλο τους το μεγαλείο! Σαν να βαριόντουσαν, σαν να μας έκαναν χάρη με μισή καρδιά, σαν να το ξεπέταξαν, τι να πω; Λυπάμαι…»

Κάποιοι άλλοι δεν έδειχναν να ενοχλούνται από τις εικόνες. Για εκείνους ακόμα και αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο, βοηθάει την πόλη να μπει σε εορταστικούς ρυθμούς.

Η απάντηση που δίνει η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, είναι ότι οι ηλεκτρολόγοι της είπαν ότι κάηκαν τα υπόλοιπα λαμπάκια, τονίζοντας η ίδια ότι τα λαμπάκια του δέντρου δεν θα ανάβουν πλέον τα βράδια μέχρι νεοτέρας.

Πηγή: eviazoom.gr