Χαλκίδα: Διχάζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο που τοποθετήθηκε στην παραλία. «Ό,τι χειρότερο έχω δει»

10/12/2019 11:07

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι εικόνες με χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε στην παραλία της Χαλκίδας. Οι εξηγήσεις των αρμοδίων…

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι εικόνες με το μισό-αναμμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που έστησε ο ΔΟΑΠΠΕΧ στη παραλία της Χαλκίδας.

Οι εικόνες τραβήχτηκαν από κάτοικο της Χαλκίδας, η οποία τις δημοσίευσε στη σελίδα της στο facebook σχολιάζοντας τα εξής:

«Νομίζω δεν έχω δει χειρότερο στολισμό, ούτε στην πόλη μας, ούτε αλλού. Η προχειρότητα, η τσαπατσουλιά και η ακαλαισθησία σε όλο τους το μεγαλείο! Σαν να βαριόντουσαν, σαν να μας έκαναν χάρη με μισή καρδιά, σαν να το ξεπέταξαν, τι να πω; Λυπάμαι…»

Κάποιοι άλλοι δεν έδειχναν να ενοχλούνται από τις εικόνες. Για εκείνους ακόμα και αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο, βοηθάει την πόλη να μπει σε εορταστικούς ρυθμούς.

Η απάντηση που δίνει η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, είναι ότι οι ηλεκτρολόγοι της είπαν ότι κάηκαν τα υπόλοιπα λαμπάκια, τονίζοντας η ίδια ότι τα λαμπάκια του δέντρου δεν θα ανάβουν πλέον τα βράδια μέχρι νεοτέρας.

Πηγή: eviazoom.gr

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης