Άγιοι Θεόδωροι: Ραγίζουν καρδιές ο σύζυγος και η κόρη της 77ης δολοφονημένης γυναίκας

“55 χρόνια δεν τσακωθήκαμε ποτέ” λέει απαρηγόρητος ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας. “Παρακολούθησαν τους γονείς μου” καταγγέλλει η κόρη του θύματος. Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες της δολοφονίας στους Αγίους Θεοδώρους. Στη Δυτική Αττική στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους.

Σφίγγει ο κλοιός για τους αδίστακτους ληστές και δολοφόνους της 77χρονης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους με την αστυνομίας να χτενίζει την ευρύτερη περιοχή έχοντας στην κατοχή της, βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν πως πλέον οι έρευνες γίνονται στοχευμένα και σε συγκεκριμένα σπίτια στην Αττική καθώς έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι δράστες δεν ήταν από την περιοχή ή την Κορινθία γενικότερα, αλλά από τη Δυτική Αττική.

Κάτοικοι στους Αγίους Θεοδώρους είδαν το παλιό ασημί αυτοκίνητο να βγαίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την οδό Ανθέων και να μπαίνει στον παράδρομο της Εθνικής και να εξαφανίζεται με κατεύθυνση τα Μέγαρα.

Cick4more: Άγιοι Θεόδωροι: “Είδα τη μάνα μου νεκρή με την αλυσίδα στο λαιμό κομμένη”! video

Η κόρη της 77χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο στους Αγίους Θεοδώρους καταγγέλλει στον ΑΝΤ1 πως οι δράστες παρακολουθούσαν τους γονείς τους.  “Την σκότωσαν, την πάτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Γκάζωσαν και την πέρασαν από όλες τις ρόδες. Χωρίς να σκεφτούν, χωρίς να τους νοιάξει. Την τίναξαν πόσα μέτρα”.

Όπως λέει οι γονείς της είχαν κατέβει στους Αγίους Θεοδώρους για να ψωνίσουν. “Αυτοί τους ακολούθησαν. Γύρισαν σπίτι, πάρκαραν, βάλανε μέσα τα πράγματα. Μέσα είναι ο αδερφός μου ο οποίος έχει χτυπήσει το πόδι και έχει πατερίτσες. Και ακούει κυρία, κυρία. Της λέει μαμά σε φωνάζουν. Βγαίνει η μαμά μου έξω, βλέπει ο ένας από τους δυο την αλυσίδα. Την τραβάει από το λαιμό, παλεύει η μητέρα μου για να μην της πάρουν την αλυσίδα. Αυτοί πανικοβλήθηκαν, γκάζωσαν και την περάσαν από πάνω και την σκοτώσανε επί τόπου. Την πατήσαν χωρίς δεύτερη σκέψη”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:“55 χρόνια δεν είχαμε μαλώσει. Να την σκοτώσουν για μια αλυσίδα;”

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας μίλησε στον Alpha και περιέγραψε τη στιγμή που την αντίκρισε να κείτεται στη μέση του δρόμου

“Δεν πήγε το μυαλό μου ότι πάτησαν την γυναίκα μου. Μετά την είδα και πήγα να την σηκώσω Είσαι καλά της είπα και όπως της πιάνω το κεφάλι και το γυρνάω και μόλις βλέπω τα αίματα κατάλαβα…”, είπε συντετριμμένος ο σύζυγος της γυναίκας που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της στους Αγίους Θεοδώρους.

55 χρόνια κοινής πορεία κόπηκαν όπως η αλυσίδα στο λαιμό της άτυχης 73χρονης. Απότομα και βίαια. Ο 79χρονος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία της γυναίκας του, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Η περιγραφή του συγκλονίζει:

“Είχε έναν σταυρό καλό και μια αλυσίδα και της την τραβήξανε και εκεί έγινε η πάλη. Αν δεν ήταν το αυτοκίνητο θα τον κοπάναγε γιατί ήταν δυναμική” και τονίζει πως τον είχαν παρακολουθήσει.

Click4more: Άγιοι Θεόδωροι: Σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή για την άτυχη 77χρονη!

“Πήγαμε να ψωνίσουμε κάτι πραγματάκια και πήραμε τον δρόμο για το σπίτι. Την ώρα που ανέβαινα εγώ στο σπίτι, βλέπω ένα αυτοκίνητο που ανέβαινε. Γυρνώντας εγώ πίσω, έκανε να φύγει με την όπισθεν”. Η 73χρονη κάλεσε σε βοήθεια και ο σύζυγος και ένα από τα τέσσερα παιδιά της έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

“Μου λέει μια στιγμή η μαμά μαλώνει, κάτι γίνεται έξω. Πηδάω εγώ τα σκαλοπάτια και τρέχω έξω. Τους βλέπω εν κινήσει, η μούρη του αυτοκινήτου προς τα κάτω και το καπό όρθιο σηκωμένο για να μη δούμε τον αριθμό βέβαια”. Στην αστυνομία για αναγνώριση

“Στην αστυνομία μας φώναξαν και μας έδειξαν ορισμένες φωτογραφίες αλλά αυτοί που είδα εγώ ήταν μέχρι 35 χρονών και είχε βάρος καμιά 80αριά κιλά” είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια ξέσπασε:

“55 χρόνια δεν είχαμε μαλώσει. Είναι μια δολοφονία. Αυτός δεν έχει ούτε αισθήματα , ούτε τίποτε. Για μια καδένα που να έκανε 500 ευρώ; Να την πάρουν και να φύγουνε, ήταν ανάγκη να την σκοτώσουν;”

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Συγγενείς και φίλοι της άτυχης γυναίκας θα της πουν το τελευταίο αντίο την Τρίτη στις 3 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Σχιστού.

Πηγή: www.newsit.gr