Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο της Λουκίας Σιμονοβίκη.

Θλίψη αλλά και δυσάρεστος στην Πάτρα από την είδηση του θανάτου της Λουκίας Σιμονοβίκη, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 72 χρόνια της, την Κυριακή (8.12.2019).

Η Πάτρα άκουσε τη σοκαριστική πληροφορία, καθώς η Λουκία Σιμονοβίκη υπήρξε στενά συνδεδεμένη με το Πατρινό Καρναβάλι και δη το Καρναβαλικό Κομιτάτο του οποίου είχε διατελέσει Πρόεδρος. Ήταν από τις πρώτες γυναίκες υπαλλήλους του Πανεπιστημίου Πατρών. Με τον Καθηγητή Παύλο Κορδοπάτη, ο οποίος έφυγε πριν από εκείνη, από τη ζωή, απέκτησαν δύο παιδιά, τη Μαριάννα και τον Αντώνη.

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη (10.12.2019) και ώρα 14:30 από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Τα μηνύματα των φίλων της είναι συγκινητικά.

Με συγκινητικό τρόπο αποχαιρετά την Λουκία Σιμονοβίκη ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλέξης Σκαρμέας.

“Όταν οι φιλίες ξεκινούν με εξομολογήσεις, μένουν πάντα δυνατές. Τέτοιες μέρες στο σπίτι του Χρήστου μας στον Αγ. Βασίλειο, ξεκίνησε η φιλία μας. Το ωραιότερο τυπάκι του καρναβαλιού. Η ζωντάνια, η χαρά κ η δύναμη. Αυτή που σκέφτηκε και υλοποίησε τον πιο καλλιτεχνικό χορό του καρναβαλιού. Το χορό της μάσκας. Μας στενοχώρησες σήμερα. Στο καλό Λουκία μου”, έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση:

πηγή: thebest.gr

Πηγή: www.newsit.gr