Υπόθεση ασέλγειας στις Κυκλάδες: Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δάσκαλος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το Σάββατο (7/12/2019) μετά την απολογία του στον ανακριτή Σύρου ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών από νησί των Κυκλάδων, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 15χρονης μαθήτριας του.

Πληροφορίες που επικαλείται το Star αναφέρουν ότι ο δάσκαλος αρνείται την κατηγορία, ότι δηλαδή παρενόχλησε το κορίτσι μετά το τέλος της προπόνησης.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν προβλέπουν να μην συναναστρέφεται το κορίτσι το οποίο τον κατήγγειλε για ασέλγεια, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και εγγύηση 5.000 ευρώ.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη σημερινή εξέλιξη και πιστεύουμε ότι με τα επιπλέον στοιχεία που θα δώσουμε στην ανάκριση θα αποδειχθεί η βασιμότητα της κατηγορίας. Θα περιμένουμε τη δίκη όπου εκεί θα αποκαλυφθεί η αλήθεια», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της μαθήτριας, Kωνσταντίνος Δοκιμάκης.

Το κορίτσι θα δώσει νέα κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου

«Ήταν ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας» τονίζει ο δικηγόρος της “παθούσας” Κώστας Δοκιμάκης.

Το ιστορικό

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος φέρεται να έστειλε sms στην ανήλικη, μία μόλις μέρα μετά την ασέλγεια. Μάλιστα τα όσα περιείχε το μήνυμα μόνο αθώα δεν ήταν.

Οι γονείς αμέσως τον κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού των Κυκλάδων όπου ζουν και στη συνέχεια η μαθήτρια εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

Τα ευρήματα σύμφωνα με πληροφορίες, πιστοποιούν την καταγγελία της 15χρονης.

Ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών είναι και ο ίδιος πατέρας τριών παιδιών. Μέχρι το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Όταν συνελήφθη είπε στους αστυνομικούς: «Θα τα πω όλα στον εισαγγελέα».

Αξίζει να τονιστεί ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε μικρό νησί των Κυκλάδων και όχι στην Σύρο, όπως αναφέρουν μερικά ΜΜΕ. Στη Σύρο, μεταφέρθηκε λόγω των δικαστηρίων ο φερόμενος ως δράστης, οποίος και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων.

Με πληροφορίες από cyclades24.gr/star

Πηγή