Καμμένα Βούρλα: Πέθανε ξαφνικά ο ιδιοκτήτης του «Κτήματος Αυγέρη»

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα και σε όλη τη Φθιώτιδα από τον αιφνίδιο θάνατο του γνωστού επιχειρηματία που «έφυγε» τα ξημερώματα του Σαββάτου (7.12.2019) από ανακοπή.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Αυγέρη, ιδιοκτήτη του “Κτήματος Αυγέρη”, κοντά στα Καμμένα Βούρλα, τον οποίο πρόδωσε η καρδιά του σε ηλικία 64 ετών, ξαφνικά στις 02:30 τα ξημερώματα την ώρα που κοιμόταν.

Ο Δημήτρης Αυγέρης υπήρξε πολλά χρόνια επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης στην ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας.

Αρχικά είχε κατάστημα πάνω στην εθνική οδό στο Μώλο και στη συνέχεια εστιατόριο στα Καμένα Βούρλα. Τα τελευταία 20 χρόνια περίπου είχε φτιάξει το γνωστό “Κτήμα Αυγέρη” στο Καινούργιο, όπου φιλοξενούσε γάμους, βαπτίσεις και διάφορες εκδηλώσεις.

Ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός όχι μόνο στη Λοκρίδα αλλά σε όλη τη Φθιώτιδα, λόγω της έντονης επιχειρηματικής του δραστηριότητας.

Επίσης, ο Δημήτρης Αυγέρης υπήρξε και άριστος οικογενειάρχης. Αφήνει πίσω του την αγαπημένη του σύζυγο Παρασκευή και τα δύο τους παιδιά, Κορίνα και Νίκο.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή (8.12.2019) στις 11:30 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στα Καμένα Βούρλα.

πηγή: LamiaReport

Πηγή: www.newsit.gr