Αλγερινός διέρρηξε κατάστημα στη Χίο και έκλεψε… 80 ποτά

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος μίας 74χρονης Χιώτισσας στο κέντρο της πόλης της Χίου.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν ένας 15χρονος Παλαιστίνιος και ένας 19χρονος Αλγερινός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, χθες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι δυο νέοι πλησίασαν την 74χρονη, η οποία περπατούσε σε δρόμο στο κέντρο της πόλης και με τη χρήση σωματικής βίας της άρπαξαν την τσάντα της, η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, καθώς και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Ας σημειωθεί ότι στην κατοχή των δυο συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων.

Διέρρηξε κατάστημα και έκλεψε… 80 ποτά

Επίσης, χθες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός Αλγερινού ηλικίας 31 ετών, για κλοπή. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 31χρονος, τις πρώτες πρωινές ώρες της 18ης Ιουλίου, διέρρηξε κατάστημα στην πόλη της Χίου και πήρε από το ψυγείο 80 μπουκάλια με αλκοολούχα ποτά.

Δύο συλλήψεις στη Μυτιλήνη για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Τέλος χθες, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, δυο υπήκοοι Κονγκό (ένας άνδρας και μια γυναίκα), ηλικίας 42 και 33 ετών, γιατί κατά τον καθιερωμένο από τους αστυνομικούς έλεγχο των επιβατών πτήσης, με προορισμό τη Βιέννη, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί δήλωσαν ψεύτικα στοιχεία και επέδειξαν διαβατήρια βελγικών αρχών, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, ήταν πλαστά.