Βόλος: Το πιτ μπουλ του ιερέα δάγκωνε τον ταχυδρόμο για 10 λεπτά. Έχασε τις αισθήσεις του αιμόφυρτος

Το πιτ μπουλ αφηνίασε όταν είδε τον ταχυδρόμο και του επιτέθηκε. Ο άτυχος υπάλληλος κατέρρευσε αιμόφυρτος…

Μάχη για την ίδια του τη ζωή έδωσε χθες το μεσημέρι (05-12-2019) ένας ταχυδρόμος, όταν κατά τη διανομή αλληλογραφίας, βρέθηκε αντιμέτωπος με πίτμπουλ, που ξέφυγε από αυλή σπιτιού. Ο άγριος σκύλος επιτέθηκε στον διανομέα καταφέρνοντάς του πολλαπλά δαγκώματα σε όλο του το σώμα.

Επί δέκα ολόκληρα λεπτά ο άτυχος υπάλληλος έδινε άνιση μάχη προσπαθώντας να γλιτώσει από τα σαγόνια του άγριου σκύλου, ο οποίος έκοψε κομμάτι από τη γάμπα του ποδιού του. Ηταν ένα ακόμη μεροκάματο τρόμου διανομέα των ΕΛ.ΤΑ., που έχουν πέσει πολλές φορές θύματα αδέσποτων, πλέον και δεσποζόμενων σκύλων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12.00 περίπου το μεσημέρι στα Κήπια Ανακασιάς. Εκείνη την ώρα ο ταχυδρόμος έκανε διανομή της αλληλογραφίας σε επιχειρήσεις και κατοίκους της περιοχής. Πλησιάζοντας στη μονοκατοικία με την αυλή για να αφήσει την αλληλογραφία διαπίστωσε ότι η αυλόπορτα ήταν ανοιχτή. Πίτμπουλ κινούνταν απειλητικά προς το μέρος του.

Το σκυλί βγήκε από την αυλή και του όρμησε. Εκείνος, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, άφησε το μηχανάκι και άρχισε να τρέχει γύρω από αυτό, ενώ παράλληλα καλούσε σε βοήθεια. Ο σκύλος τον πρόλαβε και τον άρπαξε από τη γάμπα. Τον έριξε κάτω και άρχισε να τον δαγκώνει στα χέρια και το σαγόνι. Επί δέκα ολόκληρα λεπτά ο ταχυδρομικός προσπαθούσε να ξεφύγει από τα σαγόνια του άγριου σκυλιού.Ιερέας ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ

Ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ μόλις άκουσε τις φωνές του άτυχου ταχυδρομικού έτρεξε στον σκύλο. Είχε μόλις ανοίξει την αυλόπορτα του σπιτιού του για να βάλει μέσα το αυτοκίνητό του. Χρειάστηκαν ελάχιστα λεπτά για να ξεφύγει ο σκύλος. Μάταια ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ προσπαθούσε να χωρίσει τον σκύλο από τον άτυχο ταχυδρόμο, που επιχειρούσε να προστατευτεί από τα αλλεπάλληλα δαγκώματα.

Τις φωνές του ιερέα, που είναι ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ, άκουσαν υπάλληλοι σε γειτονικές επιχειρήσεις και έσπευσαν επί τόπου. Τέσσερα άτομα έπεσαν πάνω στον σκύλο για να τον απομακρύνουν από τον ταχυδρομικό και δεν τα κατάφερναν.

Εδεσαν με τριχιά τον σκύλο από τον λαιμό κι άρχισαν να τον τραβούν για να τον απομακρύνουν από τον ταχυδρομικό, που στο μεταξύ είχε χάσει τις δυνάμεις του από την πάλη με το πίτμπουλ. Ηταν τέτοια η μανία του σκύλου που δεν ξεκολλούσε από το άτυχο θύμα. Παρά τα τραβήγματα συνέχισε να επιτίθεται μέχρι που “πνίγηκε” και μόνο τότε άφησε από τα σαγόνια του τον άτυχο διανομέα.

Με ξεσκισμένο παντελόνι, χωρίς παπούτσια, καταδαγκωμένος και αιμόφυρτος ο διανομέας των ΕΛ.ΤΑ. διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρέθηκε ο ιερέας. Σε κατάσταση σοκ ο υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. το μόνο που επαναλάμβανε ήταν η φράση «πώς σώθηκα;» απορώντας και ο ίδιος για την τύχη μέσα στην ατυχία του.Συνελήφθη ο ιερέας

Για το συμβάν, που δηλώθηκε ως εργατικό ατύχημα, επενέβησαν άμεσα αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου. Ελαβαν κατάθεση από τον νοσηλευόμενο διανομέα και προχώρησαν στην άμεση σύλληψη του ιερέα ιδιοκτήτη του πίτμπουλ, ο οποίος οδηγείται σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr