Σάμος: Πλιάτσικο σε μεγάλο ξενοδοχείο. Οι δράστες φορτωμένοι με έπιπλα βγαίνουν χαμογελαστοί

To προσφυγικό εξακολουθεί να είναι το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Σάμου. Αυτό επανέλαβε ο δήμαρχος του νησιού, που ανεφέρθηκε στο πρόσφατο πλιάτσικο σε ξενοδοχείο, από μετανάστες…

To προσφυγικό εξακολουθεί να είναι το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Σάμου. Αυτό επανέλαβε ο δήμαρχος του νησιού, που ανεφέρθηκε στο πρόσφατο πλιάτσικο σε ξενοδοχείο, από μετανάστες.

“Είναι λογικό όταν υπάρχουν άνθρωποι στη βροχή να προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημά τους, ακόμα και με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο. Εμείς απευθυνθήκαμε στον εισαγγελέα μετά το τελευταίο πλιάτσικο που διαπιστώθηκε” είπε στον ΑΝΤ1, ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρόσωπα των δραστών έχουν καταγραφεί και πλέον θεωρείται θέμα χρόνου, ο εντοπισμός και η σύλληψή τους. Στις επίμαχες εικόνες βλέπουμε νεαρά κυρίως άτομα να κρατούν έπιπλα και να απομακρύνονται. Ορισμένοι, στις εικόνες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 χαμογελούν και συνεχίζουν.

«Το κλειδί για το μεταναστευτικό βρίσκεται στην Τουρκία», πρόσθεσε και επανέλαβε το αίτημα για μικρό και εκτός πόλης Προαναχωρησιακό Κέντρο για τους πρόσφυγες.

Πηγή: www.newsit.gr