Λάρισα: Το πιο απίθανο παράνομο παρκάρισμα. Ο οδηγός το τερμάτισε και έφυγε

Οι εικόνες από τη Λάρισα κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις. Ο οδηγός «κούφανε» τους αυτόπτες μάρτυρες…

Έχουμε δει πολλά απίθανα, απαράδεκτα και περίεργα παρκαρίσματα στη Λάρισα, αλλά το συγκεκριμένο, μάλλον ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Πραγματικά δεν μπορούμε να φανταστούμε καμία δικαιολογία ή εξήγηση για το ότι στάθμευσε το μαύρο τζιπ που βλέπετε στις επόμενες φωτογραφίες, στη μέση κυριολεκτικά του δρόμου.

Ενός μεγάλου δρόμου κατά τα άλλα, διότι πρόκειται για την Κραννώνος, ένας δρόμος με… άπλα είναι η αλήθεια. Αλλά αυτό σαφώς και δεν σημαίνει ότι μπορεί να μετατραπεί σε υπαίθριο πάρκινγκ.

Οι μόνες δικαιολογίες που μπορούμε να φανταστούμε είναι ότι του έτυχε κάτι εξαιρετικά επείγον και έπρεπε να αφήσει το αυτοκίνητό του οπουδήποτε, ή ότι το είχε σταθμεύσει αλλού, αλλά λύθηκε το χειρόφρενο και για κάποιο λόγο σταμάτησε στη μέση του δρόμου.

Για την ιστορία το παράνομο παρκάρισμα στη Λάρισα καταγράφηκε χθες (04-12-2019) το μεσημέρι και οι εικόνες κάνουν το γύρο των social media…

Πηγή: onlarissa.gr